News

Simpozionul național Step by Step

  • Cristi Clapan
  • Știri

sigla eveniment jpeg 1În data de 5 mai, în organizarea Liceului Greco-Catolic „Iuliu Maniu” din Oradea și cu sprijinul Asociației Pas cu Pas, va avea loc simpozionul intitulat Educație, spiritualitate, tradiție și modernitate prin Alternativa Step by Step în contextul Marii Uniri.

Lucrările științifice prezentate în cadrul acestui eveniment vor releva experiența dobândită de cadrele didactice care predau în alternativa educațională Step by Step, precum și în școala tradițională, punându-se accent pe principiile educației de calitate, cu scopul de a promova aceste principii în rândul cadrelor didactice participante la simpozion și al celor care, ulterior, vor ajunge în posesia materialelor științifice.

Principalul obiectiv este de a evidenția bunele practici din activitatea de educație specifice alternativei educaționale Step by Step, care contribuie la formarea competențelor necesare viitorului adult. De asemenea, prezentările vor surprinde sistemul de valori care conferă durabilitate aspectelor educative susținute, folosindu-se de aspectele istorice relevante în contextul Marii Uniri, la care se va face referire.

Simpozionul se adresează cadrelor didactice și elevilor din ciclurile preșcolar, primar, gimnazial și liceal din toate județele țării. Locul de desfășurare al Simpozionului este Liceul Greco-Catolic „Iuliu Maniu” Înscrierile se pot face până la data de 1 mai atât pentru cei care doresc să ia parte din public, cât și pentru persoanele care vor susține o lucrare anume. Aceștia din urmă trebuie să știe că lucrările științifice pot surprinde orice aspect al educației de calitate manifestat în activități desfășurate la clasă sau în afara ei, în învățământul alternativ sau tradițional. Respectivele lucrări vor fi publicate pe un CD cu ISBN, pe care îl va primi fiecare participant care dorește publicarea.

Asociația Pas cu Pas Oradea

C.U.I. 15785602
Nr.Aut. 17/A/2003
Str. Iuliu Maniu, nr. 5, Oradea, jud. Bihor, cp. 410104
Telefon: +40 742079730
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Abonați-vă la Newsletter-ul nostru

Cont bancar:
Banca Transilvania: RO42BTRL00501205C45993XX
Webmail | Copyright © . All rights reserved Pas cu Pas Oradea.
Web Hosting & Web Design by NRGO