News

Proiectul "APA NOASTRĂ"

| Asociatia Pas cu Pas Oradea | Știri

34aff823 8b0a 4bb3 a0b6 2d67f2b7740bAsociația Pas cu Pas Oradea demarează campania de strângere de fonduri "Apa Noastră", în cadrul evenimentului SWIMATHON 2023 organizat de Fundația Comunitară Oradea, și are ca scop principal promovarea achiziționării a 12 purificatoare de apă destinate locațiilor cu trafic intens, în beneficiul elevilor, cadrelor didactice, nedidactice și personalului auxiliar din cadrul Liceului Greco-Catolic „Iuliu Maniu” Oradea, cu scopul de a promova utilizarea sustenabilă a resurselor de apă. 

Proiectul își propune să adune fonduri pentru achiziționarea celor 12 purificatoare de apă care vor fi instalate în școală.

Proiectul "Apa Noastră" evidențiază importanța conservării resurselor de apă și impactul pozitiv al utilizării apelor filtrate în școală. Campania încurajează donatorii să contribuie la acest proiect cu donații financiare pentru a ajuta la achiziționarea de aparate de filtrare a apei, care vor contribui la utilizarea sustenabilă a resurselor de apă în școală și la reducerea consumului de apă îmbuteliată. Aceasta este o oportunitate pentru comunitatea școlară și pentru cei interesați de protejarea mediului înconjurător să contribuie la un proiect care va avea un impact pozitiv asupra mediului și sănătății comunității, prin promovarea unei utilizări responsabile a resurselor de apă. Campania "Apa Noastră" își propune să strângă fondurile necesare pentru achiziționarea de aparate de filtrare a apei și să aducă o schimbare pozitivă în școală, promovând apa ca o resursă prețioasă și durabilă.

Obiectivele campaniei de fundraising "Apa Noastră" pentru achiziționarea de aparate de filtrare a apei în școală sunt:

 • Strângerea de fonduri pentru achiziționarea de filtre de apă eficiente și durabile care să ofere acces la apă curată și potabilă în școală, contribuind la asigurarea sănătății și bunăstării copiilor.
 • Sensibilizarea comunității cu privire la importanța calității apei potabile și impactul asupra sănătății și educației copiilor, evidențiind nevoia de aparate de filtrare a apei în școală.
 • Promovarea participării și implicării comunității în asigurarea unui mediu sănătos și sigur în școală, prin donații financiare care să sprijine achiziționarea de filtre de apă.
 • Crearea unui mediu de învățare sănătos în școală, prin asigurarea unor surse de apă potabilă de înaltă calitate, care să contribuie la sănătatea și performanța școlară a copiilor.
 • Îmbunătățirea sustenabilă a calității apei consumate în școli, prin implementarea de filtre de apă durabile, care să reducă consumul de apă îmbuteliată și să minimizeze impactul asupra mediului înconjurător.

4

Lansarea campaniei de fundraising:

 • Crearea unei campanii de fundraising online sau offline pentru a strânge fondurile necesare achiziționării aparatelor de filtrare a apei în școală. Aceasta va include promovarea campaniei pe rețelele sociale, trimiterea de e-mailuri către părinți, profesori și comunitatea locală pentru a solicita donații.
 • Evenimente de strângere de fonduri: Organizarea de evenimente speciale, precum concursuri, târguri caritabile sau alte activități în cadrul școlii sau în comunitatea locală pentru a strânge fonduri pentru campania "Apa Noastră".
 • Parteneriate și sponsorizări: Identificarea și stabilirea de parteneriate cu organizații locale, cum ar fi companii, fundații, asociații de părinți sau alte organizații non-guvernamentale, pentru a obține sponsorizări în bani, echipamente sau servicii pentru susținerea campaniei.
 • Campanii de conștientizare: Organizarea de activități de conștientizare în cadrul școlii sau în comunitatea locală pentru a informa despre importanța calității apei potabile și beneficiile utilizării filtrelor de apă în școli. Aceasta va include discuții, afișe, broșuri, pliante sau alte materiale de promovare.
 • Comunicare și promovare: Utilizarea rețelelor sociale, site-ului școlii, blogurilor, newsletterelor sau altor canale de comunicare pentru a promova campania "Apa Noastră", a împărtăși informații despre progresul campaniei, a mulțumi donatorilor și a încuraja implicarea comunității în susținerea proiectului.
 • Monitorizare și raportare: Monitorizarea și raportarea progresului campaniei, inclusiv strângerea de fonduri, achiziționarea și instalarea aparatelor de filtrare a apei în școli, instruirea personalului școlar și colectarea de feedback de la beneficiari pentru a evalua impactul proiectului.

 

Bugetul necesar pentru implementarea proiectului (valoarea totală a proiectului) este de 85000 lei

 

Parteneri 

Fundația Comunitară Oradea

Liceul Greco Catolic IULIU MANIU Oradea

Asociația IULIU MANIU Oradea

 

 

Proces Verbal AGA 2022

| Asociatia Pas cu Pas Oradea | Știri

Convocator AGA Septembrie 2022

| Asociatia Pas cu Pas Oradea | Știri

CONVOCATOR nr 1/2022

În conformitate cu legea 196/2018, Consiliul Director al Asociației PAS CU PAS Oradea convoacă adunarea generală anuală a membrilor in data de 22 Septembrie 2022, ora 18, pe str.Iuliu Maniu, Nr.5, cu următoarea ordine de zi:

 

Aprobare raport financiar
Modificare cotizație grădiniță la 50 Ron
Alegeri Consiliul Director
Alegeri Consiliul de Cenzori

 

Candidaturile pentru Consiliul Director și Consiliul de Cenzori se depun la adresa de mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 19.09.2022.
În cazul în care nu va exista quorum, a doua convocare este stabilită pe data de 22.09.2022, ora 18:15.

 

Asociația Pas cu Pas Oradea

C.U.I. 15785602
Nr.Aut. 17/A/2003
Str. Iuliu Maniu, nr. 5, Oradea, jud. Bihor, cp. 410104
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Abonați-vă la Newsletter-ul nostru

Cont bancar:
Banca Transilvania: RO42BTRL00501205C45993XX
Webmail | Copyright © . All rights reserved Pas cu Pas Oradea.
Web Hosting & Web Design by NRGO