Despre noi

Despre noi

Asociația „Pas cu Pas” este o formă de organizare juridică a părinților ai căror copii urmează cursurile de școlarizare în cadrul programului Step by Step la Liceul Greco-Catolic „Iuliu Maniu” din Oradea.
A fost înființată în anul 2000, având ca principal obiectiv crearea unor mecanisme de susținerea financiară și organizatorică pentru derularea activităților educative în cadrul programului Step by Step, în completarea resurselor oferite de Liceul Greco Catolic „Iuliu Maniu” din Oradea.

Echipă

Asociația „Pas cu Pas” are următorul consiliu director, stabilit prin hotărârea Adunării Generale de la data de 01.03.2018:

Toți părinții copiilor care urmează cursurile de școlarizare în cadrul alternativei educaționale Step by Step la Liceul Greco-Catolic „Iuliu Maniu” din Oradea sunt membri cotizanți ai Asociației „Pas cu Pas”.
Cristian Clapan
președinte
Loredana Țîrlea
Centrul Juridic
Felicia Del Duca
Centrul PR și Relații cu părinții
Gabriel Maghiar
Centrul Financiar-Contabil
Alina Sime
Centrul Resurse Umane

Raport de activitate

Bilanț financiar 2015
Indicatori bilanț, alte informații
21/10/2016
Detalii

Parteneri

În vederea derulării activității sale, Asociația „Pas cu Pas” se bucură de sprijinul constant și prețios al următorilor parteneri:
Liceul Greco-Catolic Iuliu Maniu din Oradea va crea premisele unei educații performante, spre îndeplinirea dezideratului educației tinerilor...
Detalii
Episcopia Greco-Catolica Oradea În teritoriile nord-vestice ale României, românii au îmbrăţişat Unirea cu Biserica Romei cu 10 ani mai devreme decât cei din Transilvania istorică,...
Detalii
Fundația Comunitară Oradea își propune îmbunătățirea vieții locuitorilor din județul Bihor prin mobilizarea și distribuirea de resurse pentru inițiative locale.
Detalii

Asociația Pas cu Pas Oradea

C.U.I. 15785602
Nr.Aut. 17/A/2003
Str. Iuliu Maniu, nr. 5, Oradea, jud. Bihor, cp. 410104
Telefon: +40 742079730
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Abonați-vă la Newsletter-ul nostru

Cont bancar:
Banca Transilvania: RO42BTRL00501205C45993XX
Webmail | Copyright © . All rights reserved Pas cu Pas Oradea.
Web Hosting & Web Design by Weblike PRO